У КРИВОРІЗЬКОМУ ПРАВОЗАХИСНОМУ

1.
14 травня у м. Києві представник організації взяв участь у роботі дискусійної платформи з представниками бізнес-структур на тему: «Україна на шляху до сталого розвитку: інтеграція положень Конвенцій Ріо в національну політику України» за проектом Програми Розвитку ООН «Інтеграція положень Конвенцій Ріо в національну політику України». Серед питань, які обговорювалися з представниками бізнес-структур, розглядалися питання реалізації національних цілей сталого розвитку та подолання перешкод на шляху інтеграції положень Конвенцій Ріо в галузеві політики. Свої пропозиції з цих питань до підсумкового документа надав учасник дискусійної платформи Микола КОРОБКО.

2.
19 травня на пропозицію прокуратури Софіївського району голова організації Микола КОРОБКО взяв участь у проведенні перевірки стану додержання адміністрацією Софіївської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Дніпропетровській області No 45 вимог кримінально-виконавчого законодавства щодо матеріально-побутового забезпечення ув’язнених та засуджених.

3.
22 травня на відзначення дати перепоховання в Каневі померлого в Петербурзі Тараса ШЕВЧЕНКА представники організації Володимир НАЛУЖНИЙ і Олександр ЧИЖИКОВ поклали до підніжжя пам’ятника великому поетові букети квітів.

4.
3 червня 2015 року Сергій Зінченко від КМПЗТ взяв участь у громадських слуханнях з приводу оцінки землі в Кривому Розі, що відбулися в приміщенні Народного дому.

КМПЗТ

Comments are closed.